Zenmeditatie

Deze workshop wordt gegeven door Eelco Horvers

Stress, een vol hoofd of slaapproblemen? Zenmeditatie is een methode om rust te vinden en inzicht te ontwikkelen, maar zen is meer dan dat. Van dagelijks mediteren merk je vaak al snel de positieve effecten. Kom erachter wat het voor jou kan betekenen.

Hoe past jouw workshop in het thema?
De hele dag worden we geconfronteerd met verleidingen, afleidingen, telefoons die we niet de baas kunnen. Wanneer hebben we tijd om al die informatie te verwerken? Met zenmeditatie leer je bewuster keuzes maken. Zo leer je de kunst van precies genoeg.

Waarom mogen de deelnemers jouw workshop niet missen?
Tijdens deze workshop neem ik je mee in de wereld van aandacht en dit ene moment. Niks zweverigs aan. Wat is er nú belangrijk? Wat houd je nú bezig? Door dit bewustzijn te trainen leer je beter denken wat je wíl denken en maak je de juiste keuzes.

Wat nemen de deelnemers mee na het volgen van jouw workshop?
Je leert wat aandachtig zijn bij wat je nu doet, nu denkt en nu voelt met je doet. Op een inspirerende, uitdagende en een verfrissende manier leer je over zen en zenmeditatie. De lesmethode past bij alle mensen die zoeken naar meer rust, focus en inzicht.

Workshopinformatie
Dagdeel Aantal plekken Beschikbaar
Ochtend 25 6
Middag 25 0