Zelfzorg & omgang met sociale druk

Deze workshop wordt gegeven door Dennis de Getrouwe

Middels zelfzorg zelfredzaam zijn binnen de binnen de normen en doelstellingen van de organisatie?  In deze workshop wordt aandacht besteed aan persoonlijke groei en ontwikkeling, zodat jij (de professional) zichtbaar en betekenisvol kan zijn voor jezelf, collega en de klant. Dit resulteert in gezamenlijk de zorg dragen voor een prettige werkomgeving.

Hoe past jouw workshop in het thema?
Het aantal jonge mensen werknemers met mentale klachten als stress, overbelasting en zelfs burn outs nemen toe. In deze prestatiegerichte maatschappij ligt de lat soms te hoog en de druk van buitenaf neemt toe.  Het is dan ook van groot belang dat je goed voor jezelf zorgt. Dit maakt je productiever, zelfsturend en bovenal gelukkiger.

Waarom mogen de deelnemers jouw workshop niet missen?
Onze steeds complexer wordende omgeving maakt het steeds uitdagender om in balans te blijven. Stress, overbelasting en burn out liggen op de loer. Je weet ‘t maar wat kun je doen om stevig overeind te blijven? Hoe houd ik regie als de druk van buitenaf toeneemt? Hoe blijf je bij jezelf? Waar voel ik mijn eigen grenzen en hoe geef ik dat aan? We besteden aandacht aan een aantal technieken en modellen die voor jou een groot verschil kunnen maken in de praktijk! Kom en laat je inspireren!  

Wat nemen de deelnemers mee na het volgen van jouw workshop?
Na het volgen van deze workshop zul je meer inzicht hebben in hoe belangrijk het is om in verbinding te blijven met jezelf. Door meer regie te ervaren zul je je steviger kunnen positioneren, minder stress ervaren en het belang van oorlogsvrij communiceren met de ander inzien.

Workshopinformatie
Dagdeel Aantal plekken Beschikbaar
Ochtend 18 0
Middag 18 2