Van Vuur naar Focus

Deze workshop wordt gegeven door Maurits Hoenders en Daria Ofman van De Vuurmakers

We bouwen aan een community van Vuurmakers, jonge ambtenaren die elkaar inspireren en ondersteunen om bij te dragen aan duurzame verandering binnen de overheid. De Vuurmakers helpen de kracht van het eigen vuur weer te voelen, aanwakkeren of herontdekken. Door het verbinden van persoonlijk aan publiek leiderschap laten wij zien hoe jij met jouw verhaal en idealen anderen mensen in beweging krijgt.

Hoe past jouw workshop in het thema?
De kunst van het genoeg heeft alles te maken met persoonlijk leiderschap. Je eigen koers varen, grenzen bewaken (inclusief nee zeggen), hoe ga je om met druk van buitenaf (zowel in werk als privé)? In deze workshop hebben we veel aandacht voor energie: Wat geeft energie en waar lekt het weg? Hoe zorg je dat je je energie en bevlogenheid vasthoudt in een politiek-bestuurlijke context?

Waarom mogen de deelnemers jouw workshop niet missen?
Dit gaat over jou, hoe jij in je werk zit en waar je tegenaan loopt. Over wat je helpt om je eigen grenzen te bewaken, je eigen vuur te koesteren, aan te wakkeren en om te zetten naar geïnspireerde actie. Bewustwording, herkenning, steun, inspiratie, concrete tools die je meteen kan toepassen.

Wat nemen de deelnemers mee na het volgen van jouw workshop?
Na deze workshop heb je inzicht in je eigen bronnen van inspiratie/energie en waar je energie juist weglekt. Daarnaast heb je ontdekt wat je eigen grenzen zijn en hoe je deze kunt bewaken. Je versterkt je persoonlijk leiderschap en krijgt tools om het eigen vuur te koesteren en aan te wakkeren.

Workshopinformatie
Dagdeel Aantal plekken Beschikbaar
Ochtend 20 8
Middag 20 9