‘Denken en handelen als een ondernemer’

Deze workshop wordt gegeven door Neeltje van der Heijden - Publieksprijs winnares Jonge Ambtenaar van het Jaar


Neeltje is winnaar van de publieksprijs Jonge Ambtenaar van het Jaar 2019. Opgegroeid in een ondernemersgezin, is het ondernemen haar met de paplepel ingegeven. Ze combineert het werken bij de overheid met zelfstandig ondernemerschap en inspireert anderen met haar ondernemende mindset binnen de overheid.

Hoe past jouw workshop in het thema?
‘De kunst van precies genoeg’ bereik je wanneer je datgene doet waar jij de juiste energie van krijgt om continu in een goede flow te zitten en om voldoening te halen uit je werk. Precies genoeg is subjectief; en een beetje te veel is voor mij soms precies genoeg.

Waarom mogen de deelnemers jouw workshop niet missen?
Ben je benieuwd naar mijn verhaal als ambtenaar en ondernemer? Wil jij geïnspireerd worden over wat we als overheid kunnen leren van het bedrijfsleven? Wil je meepraten over de skills van de ondernemende ambtenaar? Ik neem jullie graag mee in mijn verhaal en aan de hand van  prikkelende voorbeelden kun je echt aan de slag in je eigen werk!

Wat nemen de deelnemers mee na het volgen van jouw workshop?
Inspirerende denkframes uit het bedrijfsleven van waaruit je je werk bij de overheid meer meer ondernemend kunt inrichten, inzichten in de skills van de ondernemende ambtenaar en wat ‘de kunst van precies genoeg’ voor jou betekent.

Workshopinformatie
Dagdeel Aantal plekken Beschikbaar
Middag 50 1