Vuur in je werk

Deze workshop wordt gegeven door Rolien Dijksterhuis

Heb jij ook genoeg van de negatieve klaagzang binnen het onderwijs over onder meer werkdruk? Zou jij daar op een positieve en helpende manier mee aan de slag willen? Geloof jij in ‘meer werkplezier begint bij jezelf’? Dan is deze workshop iets voor jou.

Deze workshop is speciaal voor ambtenaren die te maken hebben met onderwijs en regelmatig in aanraking komen met werkdruk en een klaagcultuur binnen scholen.

Hoe past jouw workshop in het thema?
De kunst van precies genoeg gaat over balans houden. Hoe kun jij als je te maken hebt met schoolorganisaties jouw eigen balans houden en de ander helpen inzicht te krijgen in zijn balans? Hoe kun je scholen laten zien op een gezonde manier met werkdruk om te gaan?

Waarom mogen de deelnemers jouw workshop niet missen?
Heb jij te maken met schoolorganisaties en loop je regelmatig aan tegen een klaagcultuur in het onderwijs? Deze workshop geeft handvaten om zelf plezier en energie in je werk te houden en helpt je aan tools om werkdruk binnen scholen op een positieve manier bespreekbaar te krijgen.

Wat nemen de deelnemers mee na het volgen van jouw workshop?
Aan het einde van de workshop heb je meer inzicht in jouw werkplezier gekregen. Daarnaast heb je een aantal tools ervaren die je kunt gebruiken in gesprekken met scholen om op een oplossingsgerichte manier het onderwerp ‘werkdruk’ aan te snijden.

Workshopinformatie
Dagdeel Aantal plekken Beschikbaar
Middag 0 0