Ben jij een hard- of een doodloper?

Deze workshop wordt gegeven door Lotte Haan


Hé jij piekeraar, jij die ‘s nachts wakker ligt, jij die je lamgeslagen voelt door je ellenlange to do list.. Vraag jij je ook wel eens af hoe iedereen dat doet? Tijd hebben voor een glorieus sociaal netwerk, om te sporten en een succesvolle carrière te hebben?

Hoe past jouw workshop in het thema?
We staan stil bij vier verschillende thema’s waarmee je aan de slag kunt om balans te brengen tussen inspanning en rust. Want ook een topsporter heeft wel eens een rustdag. Rust is namelijk een voorwaarde om optimaal te kunnen presteren.

Waarom mogen de deelnemers jouw workshop niet missen?
In onze workshop staan we stil bij de definitie die we aan het begrip succes geven. Hoe zorg je ervoor dat jij optimaal kunt presteren en geen doodloper wordt? Voor alle mensen die het heel hard nodig hebben en voor alle mensen die eigenlijk wel prima in balans zijn. Voor iedereen die het leuk vindt om even te ontstressen of juist wat te leren.

Wat nemen de deelnemers mee na het volgen van jouw workshop?
Wij zijn jullie lichtpuntje van deze dag, jullie baken in de zee van dingen moeten, kunnen en willen. Bereid je dus voor op een workshop waarin we aandacht vragen voor het in balans brengen tussen rennen en rusten, onthaasten en vooral voor fijn werken. Met ook ruimte voor stress en drukte. Af en toe. Met mate.   

Workshopinformatie
Dagdeel Aantal plekken Beschikbaar
Ochtend 30 0
Middag 30 0