Wie ben ik? En wie denk jij wie ik ben?

Deze workshop wordt gegeven door Carien de Monchy


Personal Branding helpt jouw persoonlijkheid zichtbaar te maken aan jouw omgeving. In de workshop gaan we aan de slag met het bewust beïnvloeden van de indruk die je op anderen achterlaat. Waar sta ik voor, waar ga ik voor? En ziet de ander dat ook? Welk gevoel wil ik bij anderen opwekken, welke waarden drijven mij ten diepste?

Hoe past jouw workshop in het thema?
Bij Lagom is het zichtbaar leiden van een leven waarin we ons eigen authentieke zelf zijn, onze talenten met de wereld delen en onze persoonlijkheid tot haar recht laten komen van belang. In deze workshop gaan we jouw kwaliteiten en talenten extra uitvergroten en aan de wereld laten zien. Durf jezelf te zijn en daarmee anders dan alle anderen.

Waarom mogen de deelnemers jouw workshop niet missen?
Werken aan jouw persoonlijke effectiviteit, mobiliteit of duurzame inzetbaarheid; de overheid heeft steeds meer behoefte aan unieke mensen die al hun talenten laten zien. Was vroeger de functie of rol leidend, nu gaat het om persoonlijkheid, drijfveren en ambitie. In de workshop Personal Branding ga je met Carien de Monchyen en jouw peers aan de slag met het bewust beïnvloeden van de indruk die je op anderen achterlaat.

Wat nemen de deelnemers mee na het volgen van jouw workshop?
Na de workshop ben je bewust van de indruk die je op anderen achterlaat en van het feit dat alles communiceert. Je hebt nieuwe handvatten om verder aan de slag te gaan met het beïnvloeden van deze indruk, zodat jij voor die opdrachten wordt gevraagd die een apèl doen op jouw talenten en kwaliteiten.

Workshopinformatie
Dagdeel Aantal plekken Beschikbaar
Ochtend 13 0