Happitude

Deze workshop wordt gegeven door J├Ârgen Raymann en Jeannine La Rose

Tijdens deze bijeenkomst ga jij bezig met een happy attitude en zelfleiderschap met als doel het werkgeluk in jouw organisatie te vergroten. Dit alles onder leiding van Jörgen Raymann en Jeannine La Rose, die jou op een humorvolle wijze kennis laten maken met deze succesformule.

Hoe past jouw workshop in het thema?
Gezonde en gelukkige werknemers dragen bij aan het succes van onze organisatie. Voor het ontwikkelen van werkgeluk staat het eigen leiderschap centraal, de verantwoordelijkheid ligt vooral ook bij de medewerker zelf. Hoe ga jij als werknemer ervoor zorgen dat jij voldoende plezier, voldoening of zingeving in jouw werk ervaart? De organisatie speelt hierbij natuurlijk een belangrijke faciliterende rol, maar gelukkig werken begint vooral bij de medewerker zelf (intern) en daar draagt de werkomgeving (extern) aan bij.

Waarom mogen de deelnemers jouw workshop niet missen?
We gaan aan de slag met 2 thema’s; Geïnspireerd worden en gehoord worden. Met deze twee thema’s komen we erachter waar jij je Passion, Happiness en Drive vandaan haalt en hoe jij verbaal en fysiek in je kracht staat.

Wat nemen de deelnemers mee na het volgen van jouw workshop?
je hebt geleerd wat werkgeluk is en hoe je het eigen werkgeluk kunt vergroten. 

Workshopinformatie
Dagdeel Aantal plekken Beschikbaar
Ochtend 34 0