Diversiteit, hoera! Omgaan met verschillen voor dummies.

Deze workshop wordt gegeven door Mara Lammertzen-Kuiper


In deze workshop laten Helga en Mara je ervaren hoe fundamenteel verschillende interne menselijke processen eruit zien, in aanpak en gedrag. Ook die van jezelf. We laten je een nieuw kijkkader uitproberen waarmee je je interpretaties over (en zelfs gedoe met) anderen ombuigt naar snappen, wat zorgt voor voordelen en nieuwe kansen. Inzichten waarmee je jouw communicatie en samenwerking met collega’s, relaties en anderen zonder al te veel moeite een stuk effectiever én leuker maakt.

Hoe past jouw workshop in het thema?
We hebben allemaal onze aannames over mensen die dingen blijkbaar totaal anders lijken te ervaren dan wijzelf, en dan vooral over de manier waarop ze dat uiten. Terwijl je elkaars kwaliteiten en inbreng juist heel hard nodig hebt. Human Dynamics is een procesinstrument dat je helpt om op een nieuwe manier te verbinden met anderen, gebaseerd op begrip, vertrouwen en nieuwsgierigheid.

Waarom mogen de deelnemers jouw workshop niet missen?
Via een quiz, videobespreking en een groepsopdracht maak je kennis met de basis van Human Dynamics: welke natuurlijke kwaliteiten en behoeften gaan er schuil achter verschillen in aanpak en communicatie tussen mensen? Je gaat met meer begrip naar die collega, die relatie, die opdrachtgever (en die partner…) kijken, en naar de effecten van jouzelf op anderen.

Wat nemen de deelnemers mee na het volgen van jouw workshop?
Je krijgt op een verfrissende manier zicht op drie totaal verschillende soorten interne menselijke processen en gaat de deur uit met een verrassende en bruikbare aanvulling op je zelf- en mensenkennis. Verschillen worden eindelijk interessant!

Workshopinformatie
Dagdeel Aantal plekken Beschikbaar
Ochtend 25 6
Middag 25 2