Kijk eens door een andere bril: een eerste stap naar werken in een cultuurdiverse samenleving

Deze workshop wordt gegeven door Diana van Bilan Coaching


Mijn naam is Diana Codfried, dochter van een Surinaamse vader en een Friese moeder, mix van twee culturen. Ik voel me verrijkt door deze culturen en dat heeft geleid tot mijn werk en passie als coach, trainer en adviseur op het gebied van culturele diversiteit.

Hoe past jouw workshop in het thema?
Bilan is afkomstig uit het Frans en betekent letterlijk balans. Balans die nodig is om jezelf goed te kunnen afstemmen op je eigen behoeften en je omgeving.
Balans die je mag ervaren wanneer jij als uniek persoon je onderscheid van je werk- of sociale omgeving. De trainingen zijn gericht op cultuursensitief werken waarbij het uitgangspunt is dat diversiteit een meerwaarde is en je uniciteit een kracht!

Waarom mogen de deelnemers jouw workshop niet missen?
Het zou jammer zijn en je zou jezelf tekort doen wanneer je niet de gelegenheid neemt deze workshop te volgen. Na deze twee uur ben je je meer bewust van je eigen identiteit en ben je bewust dat er zowel overeenkomsten als verschillen in de omgang met anderen en dat daar alle ruimte voor kan zijn. Wat doet dat met jou als persoon en brengt dat je uit balans of lukt het je daar een balans in te ervaren?

Wat nemen de deelnemers mee na het volgen van jouw workshop?
Na de workshop ben je bewust wat het het vraagt om te werken in een cultuur diverse omgeving.

Workshopinformatie
Dagdeel Aantal plekken Beschikbaar
Ochtend 20 8
Middag 0 0