Samenwerking

Bij de organisatie van de Jonge Ambtenarendag zijn ieder jaar enthousiaste jonge ambtenaren vanuit verschillende overheden betrokken. Maar wij kunnen dit niet alleen: om de JAD elk jaar weer tot een succes te maken, werken wij met allerlei organisaties (zowel vanuit overheid als bedrijfsleven) samen.

Waarom werken deze partijen graag met ons samen?
De JAD heeft een groot bereik: zowel online als offline. Ieder jaar bezoeken ongeveer 650 jonge ambtenaren de JAD en onze ‘online achterban’ telt zo’n 1.500 subscribers voor de nieuwsbrief, 1.500 volgers op Twitter, bijna 500 op Facebook en bijna 600 volgers op LinkedIn.

Wat wij u kunnen bieden?
Wij bieden u naast de mogelijkheid om van ons bereik gebruik te maken, ook verschillende advertentiemogelijkheden en/of fysieke aanwezigheid tijdens de JAD middels het aanbieden van een workshop, stand of banners. Hieronder treft u een overzicht van de verschillende sponsorpakketten.

Heeft u interesse in een samenwerking? 
Wij gaan graag met u in gesprek om een op maat gemaakte samenwerking tot stand te brengen. Van een inhoudelijke tot financiële bijdrage: wat ons betreft is alles bespreekbaar. U kunt contact opnemen met de voorzitter van Stichting Jonge Ambtenaren, Marcella van Ommen via voorzitter@jad.nl. Klik hier voor de aquisitiefolder.

Benieuwd naar het thema van de JAD'19?
Klik hier voor de factsheet.