Partners

Partner worden van Stichting Jonge Ambtenaren?

Bij de organisatie van de Jonge Ambtenarendag zijn ieder jaar enthousiaste jonge ambtenaren vanuit verschillende overheden betrokken. Wij kunnen dit echter niet alleen en daarom werken we samen met verschillende partners (zowel vanuit de overheid als het bedrijfsleven). Gezamenlijk hebben we één doel om de JAD elk jaar weer tot een succes te maken! Op deze dag bieden wij jonge ambtenaren de mogelijkheid aan om zichzelf uit te dagen, kennis te vergaren, ontwikkelingsvraagstukken te bespreken en haar netwerk te vergroten. Dit evenement is bovendien dé ontmoetingsplek voor jonge ambtenaren!

Wat levert een partnerschap u op?

Partnerschap heet niet voor niets een partnerschap, hierin dragen wij ook bij aan de doelstellingen van onze partners. Hierbij kan gedacht worden aan:

  • Zichtbaarheid voor uw organisatie onder het bereik van de JAD
  • Versterking van imago door workshops aan te bieden tijdens de JAD
  • Promoties via een stand of met digitale banners tijdens de JAD

Partner worden?

Wilt u ook partner worden of op een andere manier bijdragen aan de Jonge Ambtenarendag? Neem contact op met ons bestuur! Wij gaan graag met u in gesprek om een op maat gemaakte samenwerking tot stand te brengen. Van een inhoudelijke tot financiële bijdrage: wat ons betreft is alles bespreekbaar.

De JAD ’21 wordt mede mogelijk gemaakt door deze partners en sponsoren die jonge ambtenaren in staat willen stellen zich verder te ontwikkelen:

 

  

Binnenlands bestuur

Binnenlands Bestuur is hét onafhankelijke journalistieke platform voor hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders en brengt onafhankelijk nieuws, achtergronden en opinie over bestuur en beleid.

Naast een magazine, dat elke 14 dagen verschijnt en een website met het laatste nieuws en achtergrondinformatie, geeft Binnenlands Bestuur wekelijks negen nieuwsbrieven uit. Daarnaast organiseren we congressen en debatmiddagen, doen we onderzoeken, ondersteunen we partners bij het maken van podcasts en hebben we een eigen vacaturebank. Bezoek de site!

Elk jaar in november komt ons jaarboek JONG & ambtenaar uit. Doel van dit jaarboek (ook online beschikbaar) is jongeren te enthousiasmeren voor een loopbaan bij de overheid. Het staat vol met informatie, interviews, reportages en portretten van jonge ambtenaren. Hoe gaan gemeenten om met thema’s als privacy, veiligheid en homorechten? Wat is het verschil tussen werken bij een grote of een kleine gemeente? Wat kun je allemaal doen bij een waterschap? Welke nieuwe functies brengen de digitalisering en de energietransitie met zich mee? Ook is er aandacht voor zaken als salaris, arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

Neem nu een gratis abonnement op Binnenlands Bestuur magazine en ontvang ook kosteloos het jaarboek JONG & ambtenaar!