Over ons

De Stichting Jonge Ambtenaren wil een eind brengen aan het stoffige imago van ambtenaren en podium geven aan jonge ambtenaren door heel Nederland. Jonge ambtenaren hebben lef, innovatiekracht en ambitie. En met de kennis die zij hebben weten zij mooie resultaten te bereiken binnen verschillende lagen van de overheid. Sinds 2007 organiseert Stichting Jonge Ambtenaren ieder jaar een inspirerende dag voor jonge ambtenaren uit heel Nederland. Hierbij zijn ambtenaren – jong van geest of leeftijd – van alle overheidsinstanties aanwezig.

Ieder jaar vindt de Jonge Ambtenarendag (JAD) plaats in een andere stad, waarbij het thema verandert, maar de basis hetzelfde blijft. De JAD biedt haar doelgroep de mogelijkheid aan om zichzelf uit te dagen, kennis te vergaren, ontwikkelingsvraagstukken te bespreken en haar netwerk te vergroten. Dit evenement is bovendien de ontmoetingsplek voor jonge ambtenaren! De JAD wordt geleid door een bestuur en bestaat uit de onderstaande commissies.

Commissies

De programmacommissie 20/21 bestaat uit:
Erna Krusemann (bestuurslid)
Sven Cimmermans
Olaf Slenter
Rianne de Beer

De logistiekcommissie 20/21 bestaat uit:
Nandi Nijsten (bestuurslid)
Niels Dauven
Anne van der Heul
David Borger
Youri Lebon

De communicatiecommissie 20/21 bestaat uit:
Maud Ramakers (bestuurslid)
Vincent Ronden
Nicole Ris
Britt Hulsbosch

Verder bestaat het bestuur van 20/21 uit onze secretaris Jodie in 't Groen en onze penningmeester en voorzitter Rik van Laake!

Heb je vragen of wil je meer informatie over de commissies of de Jonge Ambtenarendag? Laat het ons weten via info@jad.nl!