Wij gaan voor een toegankelijke JAD voor iedereen! 10/04/18

Wij gaan voor een toegankelijke JAD voor iedereen!

Wij gaan voor een zo toegankelijk mogelijke JAD en daar hebben we jou voor nodig!

 

Super tof dat je dit jaar naar de JAD komt op onder meer het prachtige terrein van Nyenrode Business Universiteit! Het thema van dit jaar is #Hackyourself en ook als bestuur van de JAD hebben wij dit als missie. Zo willen wij ons evenement zo toegankelijk mogelijk maken en kijken wij samen met stichting Wij Staan Op!  waar wij onszelf en ons evenement kunnen hacken!

We hebben natuurlijk al veel geregeld, maar we willen graag weten of we de JAD nog extra moeten aanpassen, bijvoorbeeld vanwege een lichamelijke, visuele of auditieve beperking. Er zijn wellicht aanpassingen waar wij niet meteen aan denken.

Graag ontvangen we van jou een reactie als we de dag voor jou toegankelijker kunnen maken en welke voorziening(en) je nodig hebt. Dit ontvangen wij graag vóór 15 april! Wil je een reactie geven? Mail dit dan naar: logistiek@jad.nl. Dan gaan wij ermee aan de slag!

Deze informatie gaan we gebruiken zodat JAD voor iedereen zo toegankelijk mogelijk wordt en iedereen het maximale uit de JAD kan halen.

Tot 3 mei!!!!