Waarom afwachten? De toekomst is nu! 29/01/20

Waarom afwachten? De toekomst is nu!

Waarom afwachten? De toekomst is nu!

Het lijkt nog heel ver weg: allerlei nieuwe trends die ons leven, werken en de maatschappij in de toekomst drastisch gaan veranderen. De technologie ontwikkelt zich razendsnel, denk aan robots, Internet of Things, biotech, blockchain, 3D en 4D printing, zelfrijdend vervoer en virtual reality. Welke impact zal kunstmatige intelligentie hebben op de wereld van morgen? Organisaties en mensen zullen sneller moeten veranderen en hebben andere skills nodig. Meerjarenplannen worden gesmeed en doelen voor 2030 en 2040 worden gesteld. Maar waarom zouden we daarop wachten? Onze toekomst is nu!

Wij laten jou de innovatieve economie van Maastricht zien door middel van interessante workshops, sprekers en rondleidingen. Hoe ziet de technologie van de toekomst eruit? Welke vraagstukken levert dit op voor de maatschappij en overheid van de toekomst? Welke capaciteiten heeft de mens en met name de ambtenaar van de toekomst nodig?

Wil jij hierbij zijn? Wacht niet langer, maar acteer nu! Volg ons op social media via Facebook, LinkedIn en Twitter. Houd onze nieuwsbrief in de gaten en meld je vanaf mei aan voor de Jonge Ambtenarendag, die plaats zal vinden op 10 september 2020 in Maastricht.