Op 8 april start de kaartverkoop! 27/03/19

Op 8 april start de kaartverkoop!

Op 8 april start de kaartverkoop!

Wooohooo! Het is bijna zover! Op maandag 8 april start de online kaartverkoop van de JAD'19 in de gastgemeente Harderwijk! Vorig jaar zijn de kaarten binnen één week tijd uitverkocht. Ben je vorig jaar een kaart mis gelopen en wil je de JAD'19 niet missen? Of was je vorig jaar een van de gelukkigen en smaakt een volgende JAD naar meer? Zet dan 8 april snel in je agenda en bemachtig als een van de eersten een kaart.

Dit jaar staat de JAD'19 in het teken van de Zweedse leefstijl Lagom: 'De kunst van precies genoeg'. Gedurende de dag zullen verschillende workshops en activiteiten plaatsvinden die vallen onder een van de volgende subthema’s: De kracht van Onthaasten, De kracht van Duurzaamheid en De kracht van Diversiteit. Houd onze website in de gaten, want we gaan steeds meer bekendmaken over deze dag. Over enkele weken kun je zien welke workshops en activiteiten er worden aangeboden tijdens de JAD'19. Het belooft een fantastische dag te worden!

Wil je kaarten bestellen voor 10 of meer personen, kies dan de optie verzamelfactuur! Hieronder een korte toelichting

Stap 1: Je geeft hieronder aan hoeveel personen op de verzamelfactuur moeten komen (let op: dit is incl. jezelf). Vervolgens vul je alle gegevens in en daarna ontvang je een e-mail met daarin het ordernummer ter bevestiging.
Stap 2: De ontvangen verzamelfactuur code geef je door aan iedereen die op de verzamelfactuur moet komen te staan. Vervolgens melden zij zich individueel aan (let op: ook jij!) en kiezen afzonderlijk zijn of haar workshops naar keuze. Bij de betaling geeft iedereen dan de optie 'factuur' aan en wordt het ordernummer dat door jou is ontvangen ingevuld.

Ben je benieuw naar de vorderingen en alle voorbereidingen? Houd onze sociale media in de gaten en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.