Hoe kom jij naar de JAD? 01/05/18

Hoe kom jij naar de JAD?

Kom jij met het OV? Reis dan via station Breukelen. Vanaf hier vertrekken vanaf 08:15 uur de pendelbussen en de wandelgidsen naar Nyenrode Business Universiteit.

Bus
De bussen vertrekken vanaf de taxiplaatsen. Deze vind je als je de stationstrap af komt rechts.

Wandelen
De wandelgids vertrekt ook vanaf station Breukelen. Het verzamelpunt hiervoor is op de plek waar de lijnbussen vertrekken. Hier kom je door links te gaan als je de stationstrap af bent.

Eigen vervoer
Kom je met eigen vervoer naar de hoofdlocatie? Houd er dan rekening mee dat er beperkt parkeerplekken zijn. 

Vervoer gedurende de dag
Iedereen is ’s ochtends aanwezig bij de plenaire opening op Nyenrode Business Universiteit. Hierna zal iedereen naar de workshop gaan waarvoor je jezelf hebt ingeschreven. Dit gebeurt op verschillende manieren; de mensen die op de hoofdlocatie blijven, lopen naar de locatie waar de workshop is. Degene die een workshop volgen die op een van de sublocaties gehouden wordt, kunnen naar de sublocaties met een fiets of step die door de organisatie geregeld zijn. Zorg daarom voor gemakkelijke kleding. Ben jij niet in staat om te fietsen? Geef dit ’s ochtends aan bij het informatiepunt, dan krijg jij een busticket. Ben je wel in staat om te fietsen, maar ga je liever met eigen vervoer naar de sublocatie? Dan kan uiteraard ook. 
Uitzondering is voor de deelnemers aan de excursie Slot Zuylen. Zij gaan met de bus.

JAD app
Wil je helemaal goed voorbereid verschijnen op de JAD? Download dan de app JAD18! Daar staat alle informatie in die je gedurede de dag nodig hebt.