De JAD’19 is uitverkocht!! 08/05/19

De JAD’19 is uitverkocht!!

De kaarten voor de Jonge Ambtenarendag 2019 zijn uitverkocht! Dit betekent dat we donderdag 13 juni met ruim 800 jonge ambtenaren in Harderwijk een toffe dag gaan beleven! Nog een kleine maand te gaan en dan is het zo ver. Ben je benieuwd naar de vorderingen en alle voorbereidingen? Houd onze sociale media in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Wil je nog een poging wagen voor de JAD'19? Meld je dan aan voor de wachtlijst via info@jad.nl.
Heb je de JAD'19 gemist en wil je de JAD'20 niet missen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

De aanmeldlink is nog geopend. Dit komt doordat er verzamelfacturen zijn aangevraagd. Alleen met een geldige code van een verzamelfactuur kun je nog een kaart bemachtigen. Maar wees ook daarmee op tijd, want de workshops beginnen vol te raken.

Word vrijwilliger!
De kaartjes voor de JAD'19 zijn uitverkocht, maar dit betekent niet dat je de JAD gaat missen. Word vrijwilliger en maak de JAD achter de schermen mee. Als vrijwilliger krijg je de mogelijkheid om een workshop te volgen en daarnaast ben je welkom tijdens de lunch en de borrel! Mis deze kans niet en meld je snel aan via logistiek@jad.nl. Klik hier voor meer informatie over vrijwillger tijdens de JAD.