Bestuursleden gezocht! 28/08/18

Bestuursleden gezocht!


De Stichting Jonge Ambtenaren organiseert ieder voorjaar een inspirerende dag voor jonge ambtenaren van alle overheidsinstanties uit heel Nederland. De JAD biedt haar doelgroep de mogelijkheid om zichzelf uit te dagen, kennis te vergaren, ontwikkelingsvraagstukken te bespreken en hun netwerk te vergroten. Dit evenement is bovendien dé ontmoetingsplek voor jonge ambtenaren! Ieder jaar vindt de Jonge Ambtenarendag (JAD) plaats in een andere stad, waarbij het thema verandert, maar de basis hetzelfde blijft. De organisatie van de JAD bestaat jaarlijks uit ruim 20 enthousiaste jonge ambtenaren. Voor de Jonge Ambtenarendag 2019 in Harderwijk zijn we op zoek naar een enthousiast bestuur. Je interesse kenbaar maken kan via voorzitter@jad.nl

Een bestuursfunctie is een fantastische ervaring waarin je veel leert en veel nieuwe mensen ontmoet. De tijdsbesteding wisselt per periode maar het kan intensief zijn naast je gewone werk. Je kan uitgaan van gemiddeld 4 à 10 uur per week.

Bestuurslid Communicatie
Als bestuurslid Communicatie trek je de Communicatiecommissie (4/5 personen) en ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de huisstijl en de inhoud van alle externe communicatie. Denk daarbij aan onze website, foldermateriaal, nieuwsbrieven, posters en social media. Daarnaast denk je mee over de invulling en vormgeving van het thema.

Ben jij creatief van geest? Heb je een beeld van hoe we onze doelgroep het beste kunnen bereiken? Dan zoeken we jou! 

Bestuurslid Programma
Als bestuurslid Programma trek je de Programmacommissie (4/5 personen) en ben je verantwoordelijk voor het inhoudelijke programma van de dag. Je buigt je over het thema van de dag en vult samen met je commissie de dag met inspirerende sprekers en enthousiaste workshopgevers.

Voor de programmacommissie zijn we op zoek naar iemand met een creatieve geest die graag inhoudelijk betrokken is bij het voorbereiden van de JAD en een breed netwerk heeft, ben jij dat?

Secretaris
De secretaris van het bestuur heeft overzicht op en doet verslaglegging van de organisatie en heeft een agenderende en signalerende functie. Als secretaris bereid je bestuursvergaderingen voor, heb je oog voor actiepunten en ben je eerste aanspreekpunt van de organisatie.

Heb je graag het overzicht en vind je het leuk om een spin in het web te zijn? Dan zoeken we jou!