Ben je enthousiast en wil jij de JAD’19 helpen organiseren? 07/11/18

Ben je enthousiast en wil jij de JAD’19 helpen organiseren?

Dan zoeken wij jou!

Algemene informatie

De Stichting Jonge Ambtenaren organiseert ieder voorjaar een inspirerende dag voor jonge ambtenaren van alle overheidsinstanties uit heel Nederland. De JAD biedt haar doelgroep de mogelijkheid om zichzelf uit te dagen, kennis te vergaren, ontwikkelingsvraagstukken te bespreken en hun netwerk te vergroten. Dit evenement is bovendien dé ontmoetingsplek voor jonge ambtenaren! Ieder jaar vindt de JAD plaats in een andere stad, waarbij het thema verandert, maar de basis hetzelfde blijft. De organisatie van de JAD bestaat jaarlijks uit ruim 20 enthousiaste jonge ambtenaren. Voor de Jonge Ambtenarendag 2019 in Harderwijk zijn we op zoek naar enthousiaste commissieleden en een bestuurslid Communicatie.

Een functie binnen de JAD is een fantastische ervaring waarin je veel leert en veel nieuwe mensen ontmoet. De tijdsbesteding wisselt per periode maar het kan intensief zijn naast je gewone werk. Voor een commissielid is dit gemiddeld 2 uur per week en voor bestuurslid communicatie gemiddeld 6 uur per week.

 

Logistiek

De commissie bestaat uit ongeveer vijf personen. Logistiek buigt zich samen over het vormgeven van de dag zelf, het regelen van alle locaties en benodigdheden om de dag tot een succes te maken. Samen wordt er een draaiboek opgesteld en met de gehele organisatie van de JAD uitgevoerd op de dag zelf.

Programma

De commissie bestaat uit ongeveer vijf personen. Programma is verantwoordelijk voor het inhoudelijke programma van de dag, de plenaire sprekers en workshopgevers. Je buigt je over het thema van de dag en vult samen met je commissie de dag met inspirerende sprekers en enthousiaste workshopgevers.

Communicatie

De commissie bestaat uit drie personen. Samen ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de huisstijl en de inhoud van alle externe communicatie. Denk daarbij aan onze website, foldermateriaal, nieuwsbrieven, posters en social media.

 

Je kunt je voor de functies aanmelden door voor vrijdag 16 november 2018  je korte motivatie en CV (of link naar je (up-to-date) LinkedIn-profiel) te mailen naar info@jad.nl.