Home

De Jonge Ambtenarenwebinar: donderdag 10 september, 16.00 uur.

10 september 2020 gaat de Jonge Ambtenarendag digitaal met de eerste Jonge Ambtenarenwebinar ooit! Tijdens de webinar gaan we in gesprek met een aantal interessante gasten. Daarna sluiten we af met een heuse digitale borrel. Zet je drankje dus alvast koud!

Met onze gasten buigen we ons over het nieuwe normaal voor de jonge overheidsprofessional: hoe is het om jong te zijn en een invloedrijke functie te hebben? Welke invloed heeft de Corona crisis op je werk? En hoe ziet werken anno 2040 eruit? Welke tips hebben zij voor de jonge ambtenaar? En hoe zien zij de toekomst voor zich? Met blijvende coronamaatregelen, thuiswerken, afstand houden... Of is 'het nieuwe normaal' maar van korte duur? Uiteraard nemen onze sprekers ook ruim de tijd voor het beantwoorden van jullie vragen.

Thema: De Toekomst is nu: het nieuwe normaal, make it work! 
Datum: donderdag 10 september 2020
Tijd: 16.00 uur
Locatie: live op onze Facebookpagina, daar vind je nu al een evenement waar je je eenvoudig kunt aanmelden. Op de dag zelf kun je de livestream ook via onze pagina volgen.

De sprekers

Robbert-Jan van Duijn: burgemeester van de gemeente Nieuwkoop. Met zijn 33 jaar is hij de jongste burgemeester van Nederland.
Nissrin Dkhissi: publiekswinnaar Jonge Ambtenaar van het Jaar 2020. Nissrin (31) werkt bij het ministerie van Defensie.
Julius Terpstra: Tweede Kamerlid voor het CDA. Julius is 31 jaar oud en daarmee één van de jongste volksvertegenwoordigers in het parlement.