FAQ

Heb je een vraag? Je vindt hier alle antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Mail dan naar: info@jad.nl.

Meer informatie over het programma van de JAD vind je hier.

Het adres van het Dolfinarium is Zuiderzeeboulevard 22, 3841 WB Harderwijk. Ons aanmeldpunt van de JAD bevindt zich voor het Dolfinarium, waarbij je een polsbandje krijgt waarmee je op vertoon ervan het Dolfinarium binnen kunt lopen. LET OP: houd je polsbadje gedurende de JAD om, want de plenaire afsluiting vindt ook plaats in de blauwe koepel van het Dolfinarium.

Ons aanmeldpunt van de JAD bevindt zich voor het Dolfinarium. Hier krijg je een polsbandje krijgt je op vertoon ervan het Dolfinarium binnen kunt lopen. LET OP: houd je polsbandje gedurende de JAD om, want de plenaire afsluiting vindt ook plaats in de blauwe koepel van het Dolfinarium.

In de middag verplaatst ons aanmeldpunt naar de Stadscamping. Het adres van de Stadscamping is Ir. Lelykade 5, 3846 AE Harderwijk. Dit ligt direct naast het parkeerplaats P2.

Nee, dat kan niet! Bij aanvang van de JAD krijg je een polsbandje, waarmee je op vertoon ervan het Dolfinarium binnen kunt lopen. LET OP: houd je polsbandje gedurende de JAD om, want de plenaire afsluiting vindt ook plaats in de blauwe koepel van het Dolfinarium. 

Binnenkort is onze app te vinden in de app store (Apple) en Play Store (Android). Deze app loodst jou door de JAD heen! Hier vind je o.a. jouw persoonlijke programma, de workshops en de locaties! Té gek toch?

Om deze app te kunnen gebruiken, moet je jezelf registreren met het e-mailadres dat je gebruikt hebt bij je inschrijving. Je kiest daarna ook een persoonlijk wachtwoord. Op die manier kan iedereen ook zijn of haar eigen persoonlijke programma zien.

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail, daarin vind je de workshops waarvoor je je hebt ingeschreven. Bij aanvang van de JAD ontvang je een badge, waar onder andere de workshops op staan vermeld waarvoor je je hebt ingeschreven. Daarnaast wordt er binnenkort een app gelanceerd speciaal voor de JAD '19. Hier vind je jouw persoonlijke dagprogramma en een plattegrond met alle workshoplocaties.

Je kan je auto kwijt op één van de parkeerterreinen van de gemeente Harderwijk. Er kan geparkeerd worden op P2 Lelykade en P3 Flevoweg. Met een dagkaart van €9,- kun je onbeperkt parkeren.

Nee, helaas is gratis parkeren niet mogelijk. Met een dagkaart van €9,- kun je onbeperkt de hele dag parkeren.

Je kunt lopend of met de bus naar de hoofdlocatie van de JAD'19. Het adres is Zuiderzeeboulevard 22, 3841 WB Harderwijk

Ons streven is om de JAD voor iedereen toegankelijk te maken. Hiervoor is het wel nodig dat je aan ons meld dat je in een rolstoel zit, stuur ons even een mailtje via logistiek@jad.nl.

Geen zorgen, wij zorgen ervoor dat je op de JAD zelf van A naar B komt (en weer terug;)).

Ja, dat kan! Stuur een mailtje naar info@jad.nl en laat weten dat je op de wachtlijst geplaatst wil worden. Wij nemen contact met je op als er een plekje is vrijgekomen.

Yeah, daar zijn we blij mee! We zijn nog op zoek naar vrijwilligers. Steek je graag je handen uit je mouwen en wil je meehelpen deze editie tot één groot succes te maken? Meld je in dat geval via logistiek@jad.nl. Of klik hier voor meer informatie.

Dan vinden we het heel fijn als je je wil afmelden via info@jad.nl. Zo maken we iemand anders blij met een kaartje!

Wat jammer! Dat kan, stuur dan een mail met jouw gegevens en de gegevens van degene die je kaartje overneemt naar info@jad.nl.

Mail voor meer informatie naar info@jad.nl

Dat kan je doorgeven tijdens je inschrijving via de website. Vermeld daarbij specifiek wat je niet mag eten, dan houden wij daar rekening mee. Ben je je wensen vergeten door te geven? Mail dan naar logistiek@jad.nl (het liefst zo snel mogelijk na je inschrijving).

Ja, dat kan! Schrijf je in dat geval in voor de workshop(s) van je tweede keuze. Stuur vervolgens een mail naar info@jad.nl. Je wordt dan op een wachtlijst geplaatst. Wij nemen contact met je op als er een plekje is vrijgekomen.

Ja, dat kan! Als je meer dan 10 kaartjes tegelijkertijd koopt, kan je een verzamelfactuur aanvragen. Kies deze optie tijdens het bestellen van je kaartjes. Hieronder een korte toelichting

Stap 1: Je geeft hieronder aan hoeveel personen op de verzamelfactuur moeten komen (let op: dit is incl. jezelf). Vervolgens vul je alle gegevens in en daarna ontvang je een e-mail met daarin het ordernummer ter bevestiging.
Stap 2: De ontvangen verzamelfactuur code geef je door aan iedereen die op de verzamelfactuur moet komen te staan. Vervolgens melden zij zich individueel aan (let op: ook jij!) en kiezen afzonderlijk zijn of haar workshops naar keuze. Bij de betaling geeft iedereen dan de optie 'factuur' aan en wordt het ordernummer dat door jou is ontvangen ingevuld.

Geen paniek, stuur een mail naar info@jad.nl. Samen komen we er wel uit.

Je hebt na je inschrijving een bevestigingsmail ontvangen. Als je ingeschreven bent, ontvang je automatisch nieuwsbrieven van ons. Volg ons daarnaast op social media helemaal niks te missen!

Dat is waarschijnlijk omdat een workshop is uitgevallen nadat je je hebt ingeschreven, je bent dan bij een andere workshop geplaatst. Vind je die workshop suf? Stuur dan even een mailtje naar info@jad.nl, dan kijken we wat mogelijk is.

Klik hier voor ons factuur- en restitutiebeleid.

Het programma is in principe helemaal rond. Wil je jouw workshopidee toch graag met ons delen? Mail dan naar programma@jad.nl, dan neemt onze programmacommissie contact met je op.

Ja, dat kan. Mail dan naar penningmeester@jad.nl.

Ja, dat kan zeker! Neem hiervoor contact op met onze voorzitter via voorzitter@jad.nl.