FAQ

Heb je een vraag? Je vindt hier alle antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Mail dan naar: info@jad.nl.

Ja, dat kan! Schrijf je in dat geval in voor de workshop(s) van je tweede keuze. Stuur vervolgens een mail naar info@jad.nl. Je wordt dan op een wachtlijst geplaatst. Wij nemen contact met je op als er een plekje is vrijgekomen.

Ja, dat kan! Als je meer dan 10 kaartjes tegelijkertijd koopt, kan je een verzamelfactuur aanvragen. Kies deze optie tijdens het bestellen van je kaartjes. Hieronder een korte toelichting

Stap 1: Je geeft hieronder aan hoeveel personen op de verzamelfactuur moeten komen (let op: dit is incl. jezelf). Vervolgens vul je alle gegevens in en daarna ontvang je een e-mail met daarin het ordernummer ter bevestiging.
Stap 2: De ontvangen verzamelfactuur code geef je door aan iedereen die op de verzamelfactuur moet komen te staan. Vervolgens melden zij zich individueel aan (let op: ook jij!) en kiezen afzonderlijk zijn of haar workshops naar keuze. Bij de betaling geeft iedereen dan de optie 'factuur' aan en wordt het ordernummer dat door jou is ontvangen ingevuld.

Ja, dat kan! Stuur een mailtje naar info@jad.nl en laat weten dat je op de wachtlijst geplaatst wil worden. Wij nemen contact met je op als er een plekje is vrijgekomen.

Dat kan je doorgeven tijdens je inschrijving via de website. Vermeld daarbij specifiek wat je niet mag eten, dan houden wij daar rekening mee. Ben je je wensen vergeten door te geven? Mail dan naar logistiek@jad.nl (het liefst zo snel mogelijk na je inschrijving).

Hier wordt op dit moment nog hard aan gewerkt! Zodra het programma afgerond is, kun je deze vinden op onze website.

Yeah, daar zijn we blij mee! We zijn nog op zoek naar vrijwilligers. Steek je graag je handen uit je mouwen en wil je meehelpen deze editie tot één groot succes te maken? Meld je in dat geval via logistiek@jad.nl. Of klik hier voor meer informatie.

Geen paniek, stuur een mail naar info@jad.nl. Samen komen we er wel uit.

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail, daarin vind je de workshops waarvoor je je hebt ingeschreven. Daarnaast wordt er binnenkort een app gelanceerd speciaal voor de JAD '19. Hier vind je jouw persoonlijke dagprogramma en een plattegrond met alle workshoplocaties.

Je hebt na je inschrijving een bevestigingsmail ontvangen. Als je ingeschreven bent, ontvang je automatisch nieuwsbrieven van ons. Volg ons daarnaast op social media helemaal niks te missen!

Dat is waarschijnlijk omdat een workshop is uitgevallen nadat je je hebt ingeschreven, je bent dan bij een andere workshop geplaatst. Vind je die workshop suf? Stuur dan even een mailtje naar info@jad.nl, dan kijken we wat mogelijk is.

Dan vinden we het heel fijn als je je wil afmelden via info@jad.nl. Zo maken we iemand anders blij met een kaartje!

Wat jammer! Dat kan, stuur dan een mail met jouw gegevens en de gegevens van degene die je kaartje overneemt naar info@jad.nl.

Ja, dat kan zeker! Neem hiervoor contact op met onze voorzitter via voorzitter@jad.nl.

Ja, dat kan. Mail dan naar penningmeester@jad.nl.

Klik hier voor ons factuur- en restitutiebeleid.

Je kan je auto kwijt op één van de parkeerterreinen van de gemeente Harderwijk. Er kan geparkeerd worden op P1 Havendijk. Dit een betaald parkeerterrein voor maximaal 3 uur (€ 1,90 per uur). Op parkeerterrein Scheepssingel kan voor € 1,90 per uur met een maximum van € 9,-- per dag onbeperkt geparkeerd worden. Voor de in de buurt gelegen parkeergarages Vuldersbrink en Houtwal, geldt de regel eerste twee uur gratis parkeren, daarna bedraagt het uurtarief € 1,90. 

Ons streven is om de JAD voor iedereen toegankelijk te maken. Hiervoor is het wel nodig dat je aan ons meld dat je in een rolstoel zit, stuur ons even een mailtje via logistiek@jad.nl.

Het programma is in principe helemaal rond. Wil je jouw workshopidee toch graag met ons delen? Mail dan naar programma@jad.nl, dan neemt onze programmacommissie contact met je op.

Mail voor meer informatie naar info@jad.nl