BID

Afgelopen mei vond alweer de twaalfde editie van de Jonge Ambtenarendag (JAD) plaats in Stichtse Vecht waar we ruim 700 jonge ambtenaren mochten verwelkomen. Wij kijken terug op een geslaagde editie en na het succes in Stichtse Vecht vindt de Jonge Ambtenarendag in 2019 plaats in Harderwijk! De JAD is hét moment om jouw stad te laten zien aan honderden jonge ambtenaren. Wil jij helpen met het organiseren van hét landelijke evenement voor jonge ambtenaren in jouw stad?

Elk jaar kiest het bestuur van de Jonge Ambtenarendag de locatie voor de volgende JAD aan de hand van de ingediende bidbooks. Heb je interesse in het organiseren van de JAD'20 in jouw stad? Lees dan de handleiding om erachter te komen wat jij moet doen. Deze handleiding is bedoeld voor jonge ambtenaren(verenigingen), die interesse hebben in het uitbrengen van een bidbook om de JAD naar hun stad of regio te halen. Een bidbook is een schriftelijk overzicht van wat jouw organisatie te bieden heeft. Hierin wordt onder andere beschreven waarom volgens jou de JAD naar jouw regio moet komen, suggesties voor een thema, locaties en de financiële bijdrage. Je hebt nog tot 31 januari 2019 om een bid uit te brengen, dus wacht niet te lang en grijp deze kans!

Heb je nog vragen over de bidprocedure? Neem dan contact met ons op via voorzitter@jad.nl. Klik hier voor de handleiding van het indienen van een bidbook.